Soma Max 10 for Sale | Buy HGH (Growth Hormone) Online in USASoma Max 10 zu verkaufen | Kaufen HGH (Growth Hormone) Online in DeutschlandSoma Max 10 til salg | Køb HGH (Growth Hormone) Online in DanmarkSoma Max 10 en venta | Comprar HGH (Growth Hormone) En línea en EspañaSoma Max 10 pour la vente | Acheter HGH (Growth Hormone) Online en FranceSoma Max 10 te koop | Kopen HGH (Growth Hormone) Online in NederlandSoma Max 10 til salgs | Kjøpe HGH (Growth Hormone) På nett in NorgeSoma Max 10 per la vendita | Compra HGH (Growth Hormone) Online in ItaliaSoma Max 10 para venda | Comprar HGH (Growth Hormone) Online em PortugalSoma Max 10 till salu | Köp HGH (Growth Hormone) Online in Sverigeソーママックス10まで購入|HGH(成長ホルモン)を通販で購入するならココ

  Steroidit myymälä

  Soma-Max-10

  Soma-Max-10

  295.75

  Valmistaja: Maxtreme Pharma
  Aine: HGH
  Paketti: 10IU injektiopullo (10 vials)

  tuotetunnus (SKU) 545b Osastot: , Avainsana tuotteelle

  Kuvaus

  Soma Max 10 ( kasvuhormoni tai HGH )  on peptidihormoni, jonka tehtävänä on säädellä luun kasvua. Lisäksi hän osallistuu hiilihydraattien aineenvaihduntaan, lipolyysiin, luurankolihasten synteesiin ja lisääntyneeseen punasolujen tuotantoon sekä muihin anabolisiin prosesseihin. Ja valitettavasti sitä tuotetaan iän myötä yhä vähemmän ja keskimäärin 14 % vähemmän vuosikymmenessä. Ja tämä vaikuttaa negatiivisesti yleiseen terveydentilaan. Tästä syystä kasvuhormonikorvaushormonikorvaushoito on saamassa suosiota. Kasvuhormonia käytetään kuitenkin yleensä yhdessä androgeeni-anaboliset steroidiitin kanssa. Kuten korvaushoidon ja tulevien dopingtestien välttämisen tapauksessa.

  Ero sekä kasvuhormonin että androgeenianaboliset-steroidiitin ottamisessa on annoksissa. Urheilijat ottavat lääkkeitä paljon suurempina annoksina, ja suurentuneisiin annoksiin liittyy lisääntynyt sivuvaikutusten riski. Mitä tapahtuu sekä Steroiditin että kasvuhormonien kanssa. Kuitenkin, jos puhumme terapeuttisesta käytöstä, se voi olla perusteltua. Koska hormonikorvaushoidon hyödyt ovat suuremmat kuin riski, jolle eksogeenisiä hormoneja käyttävä henkilö altistaa itsensä. Vaikka ne tulisi ottaa vain endokrinologin valvonnassa.

  Soma Max 10 tehostetta

  Hormonien toiminta vaikuttaa ihmisen kasvuun, minkä vuoksi heillä on tällainen nimi. Lihasten stimuloinnin lisäksi sillä on myönteinen vaikutus useisiin muihin kehon alueisiin, kuten:

  1. Parantaa veren lipidikoostumusta;
  2. Normalisoi aineenvaihduntaprosesseja ja edistää lisääntynyttä seksuaalista aktiivisuutta;
  3. Lihasten kataboliset prosessit estyvät;
  4. Nivelet ja nivelsiteet vahvistuvat;
  5. Rasvanpolttoprosessi tehostuu ja tämä nopeuttaa nuorten (25-vuotiaisiin asti) kasvua;
  6. Lisää glykogeenivarastoja maksassa;
  7. Lisää ihon sävyä ja parantaa nopeasti kehon haavat ja uudistaa uusia kudoksia;
  8. Lisää maksasolujen, sukuelinten ja kateenkorvan kokoa ja lukumäärää.

  Soma Max 10 ja Kehonrakennus

  Kehonrakennuksessa Soma Max 10 otetaan tietysti paljon suurempina annoksina. Ne vaihtelevat 10-40 IU:ta päivässä. Vaikka on syytä huomata, että aminohapot leusiini, lysiini ja arginiini vaikuttavat positiivisesti kasvuhormonin erittymiseen. Siksi, jos et ole vielä astunut “pimeälle puolelle”, voit yrittää ottaa nämä aminohapot. Vaikka niitä on tietysti otettava suuria määriä. No, jos astuit pimeälle puolelle, niin muista, että kasvuhormonit vaikuttavat luurankolihasten synteesiin vain käytettäessä niitä yhdessä Steroiditin kanssa. Älä myöskään unohda, että Steroidit ja Somatotropin voivat aiheuttaa sivuvaikutuksia. Jos tätä hormonia käytetään terapeuttisissa käyttötarkoituksissa, sitä voidaan ottaa 2-5 IU päivässä hyvän terveyden varmistamiseksi, immuunijärjestelmän vahvistamiseksi ja kehon suojaamiseksi viruksilta,

  Soma-Max-10 tehokkuus

  Kasvuhormonin todellisista eduista käydään vielä tänään keskustelua fyysisen kunnon parantamisessa ja suorituskyvyn parantamisessa ja kannattaako todella käyttää niitä, jotka haluavat parantaa fyysisiä ominaisuuksiaan ja urheilullista suorituskykyään.

  Kasvuhormonin käyttö yksinään (ilman anabolista steroidia) johtaa pääsääntöisesti vain huomattavaan rasvan vähenemiseen ja lihasmassan merkittävän kasvun saavuttamiseksi on tarpeen käyttää HGH:n yhdistelmää anabolisen steroidin kanssa, tai käytä kasvuhormonia pitkään (vähintään 6 kuukautta).

  Tämän seurauksena HGH:ta käytetään nykyään ennen kaikkea sen merkittävän vaikutuksen vuoksi kehon rasvan vähentämiseen, mikä näkyy melkein heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Anaboliset vaikutukset lihaskudokseen, kuten aiemmin todettiin, ilmenevät lääkkeen pitkäaikaisella käytöllä, joka kestää vähintään 6 kuukautta (johtuen HGH- ja IGF-1-pitoisuuden hitaasta ja jatkuvasta lisääntymisestä kehossa). Siten ihmisen kasvuhormonia tulisi pitää huomattavasti heikompana suorituskyvyn ja fyysisen kunnon parantamisen välineenä Anaboliset steroideihin verrattuna. Siksi sitä käytettäessä on käytettävä erityistä lähestymistapaa lihasmassan ja -voiman lisäämiseksi. Itse asiassa tätä lääkettä saavat käyttää vain kokeneet urheilijat ja kehonrakentajat, ja sitä pidetään hyödyttömänä anabolisena lääkkeenä osoitteessa aloittelijoille. Tämä hormoni ei vain voi edistää fyysisiä muutoksia, vaan myös terveyshyödyt voivat olla suuria. Jotkut käyttäjät haluavat käyttää HGH:ta kaikkialla, koska sen hyödylliset vaikutukset heidän terveyteensä ovat terapeuttisia käyttötarkoituksia. Hänen terapeuttisella käyttöllään on parempi terveys ja vahvistunut immuunijärjestelmä, ja monet ottavat HGH:ta pitkiä aikoja pieninä annoksina, samalla kun he aloittavat ja lopettavat steroidijaksot. Mutta somatropiinin pienen annoksen ansiosta elimistö voi parantua paljon nopeammin, luonnolliset hormonit eivät tukahdu yhtä paljon kuin pelkkä AAS-aineiden käyttö. monet ottavat HGH:ta pitkiä aikoja pieninä annoksina, samalla kun he aloittavat ja lopettavat steroidisyklit. Mutta somatropiinin pienen annoksen ansiosta elimistö voi parantua paljon nopeammin, luonnolliset hormonit eivät tukahdu yhtä paljon kuin pelkkä AAS-aineiden käyttö. monet ottavat HGH:ta pitkiä aikoja pieninä annoksina, samalla kun he aloittavat ja lopettavat steroidisyklit. Mutta somatropiinin pienen annoksen ansiosta elimistö voi parantua paljon nopeammin, luonnolliset hormonit eivät tukahdu yhtä paljon kuin pelkkä AAS-aineiden käyttö.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Add Review

  Add Review

  Be the first to review “Soma-Max-10”

  Related Products