Buy Bold-one Online | Top Anabolic SteroidsKaufen Bold-one Online | Top Anabole SteroideKøb Bold-one Online | Top Anabolske steroiderComprar Bold-one Online | Los mejores esteroides anabólicosAcheter Bold-one Online | Les meilleurs stéroïdes anabolisantsKopen Bold-one Online | Top Anabole SteroïdenKjøpe Bold-one På nett | Topp anabole steroiderCompra Bold-one Online | Top steroidi anabolizzantiComprar Bold-one Online | Top Esteróides anabolizantesKöp Bold-one Online | Top Anabola steroiderBold-one をオンラインで購入する|最高の蛋白同化ステロイド

  Steroidit myymälä

  Bold-One

  Bold-One

  51.87

  Valmistaja: Maxtreme Pharma
  Aine: Vastapaino
  Paketti: 10 ampullit (100mg/ml)

  tuotetunnus (SKU) 533 Osastot: , Avainsana tuotteelle

  Kuvaus

  Lihavoitu yksi

  Valmistaja – Maxtreme Pharma

  Vapautusmuoto – 10 ampulli, 100 mg/ml

  Vaikuttava aine – Boldenone Undecylenate (Equipoise)

  Bold-One on Maxtreme Pharman valmistama steroidivalmiste. Tämän lääkkeen perusaine on Boldenone Undecylenate. Tämä komponentti tunnetaan myös nimellä Equipoise. Sillä on pitkä käyttöhistoria ja sitä käytettiin alun perin eläinlääketieteessä. Tutkimuksen jälkeen kuitenkin kävi selväksi, että sitä voidaan käyttää myös ihmisillä. Nykyään Equipoisen pääsovellusalueet ovat urheilu ja harjoittelu.

  Boldenone Undecylenate -tuotteen tärkeimmät edut

  Tuotteen positiivinen ominaisuus on sen alhainen androgeeninen aktiivisuus, joka on puolet testosteronista. Tässä tapauksessa anabolinen vaikutus on samanlainen kuin tesosteronin anabolinen luokitus. Komponenttien koostumus on myös samanlainen kuin Methandienone, alun perin Boldenone Undecylenate kehitettiin sen suorana analogina. Niillä on kuitenkin suuria eroja, kuten muilla Boldenone-pohjaisilla Steroidit-valmisteilla. Lääkkeen suuri etu on sen saatavuus ja alhaiset kustannukset.

  Tärkeimmistä ominaisuuksista tulee korostaa näitä etuja:

  • Hidas ja laadukas joukko lihasmassaa;
  • Lisää lihasvoimaa ja kestävyyttä;
  • Lisääntynyt ruokahalu.

  Lääkkeen käyttötavat

  Boldenone by Maxtreme ampullitissa on 100 mg / 1 ml. Injektiot voivat vähentää maksalle aiheutuvia vaurioita. Monet aloittelevat urheilijat pelkäävät ottaa Steroiditin tässä muodossa, koska he eivät ole täysin perehtyneet reaktioihinsa kehoon. Oikein käytettynä ne ovat kuitenkin melko turvallisia.

  Injektiot annetaan enintään 2,5 kuukauden aikana. Sen jälkeen tämä aine menettää tehokkuutensa ja alkaa tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä. Viikkoannos on enintään 800 mg. Tämä on suurin annos, jota suositellaan tätä lääkettä käytettäessä. Kurssi tulee aloittaa annoksella 400 mg viikossa elimistön reaktioiden seuraamiseksi ennen annoksen lisäämistä.

  Yhdistelmä muiden lääkkeiden kanssa

  Tällä anabolisella aineella on hyviä vaikutuksia, kun sitä käytetään yhdessä muiden Steroiditin kanssa. Saat parhaat kuivaus- ja leikkaustulokset, käytä sitä Anavarin tai Winstrolin kanssa. Se toimii hyvin yhdistettynä Testosteronin ja Trenbolonin kanssa on tehokas lihasten rakentaminen myös bulking kursseilla.

  Mahdolliset sivuvaikutukset

  Kaiken kaikkiaan Equipoise on turvallinen tuote. Myös naiset voivat käyttää sitä koulutuksessa. Kaikilla steroideilla tai lääkkeillä on kuitenkin aina mahdollisuus sivuvaikutuksiin. Niitä esiintyy pääasiassa, jos rikot annoksia tai ylität kurssin keston. Sen lisäksi, että noudatat tiukasti käyttöohjeita, sinun tulee neuvotella lääkärisi kanssa ennen lääketieteellisten injektioiden aloittamista.

  Sivuvaikutukset, joita voidaan havaita Boldenone-hoidon aikana:

  • Aknen esiintyminen hartioilla ja selässä;
  • Kaljuuntuminen tai hiustenlähtö kehosta;
  • käyttäjän oman testosteronin luonnollisen tuotannon rikkominen;
  • Naisilla on maskuliinisoitumisoireita (mutta tämä on erittäin harvinaista).

  Mitä arvostelut sanovat?

  Useimmat urheilijat jättävät positiivista palautetta tämän lääkkeen käytöstä. Sivuvaikutusten mahdollisuus on minimaalinen ja harvinainen, ellei tätä ainetta käytetä väärin. Samanaikaisesti kurssin päätyttyä erinomaisia ​​tuloksia on todistettu näkyväksi.

  Voit ostaa laadukkaan Equipoisen nettisivuiltamme Amerikassa ostamalla tuotteen Verkossa-myymälästämme.

  Kiinnostaako lisätietoja Boldenone Undecylenate -tuotteesta ? Voimme myös suositella IFBB-sivuston pro-jäsentä, joka voi antaa sinulle todellisia arvosteluja tämän steroidin eri merkeistä, äärimmäisistä Equipoise Cycles -sivuston ensikäyttäjistä, mitä tuloksia sykliltä odottaa ja hyödyllistä tietoa PCT:stä.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Add Review

  Add Review

  Be the first to review “Bold-One”

  Related Products