Buy Oxanabol by Alpha Pharma | Anavar for Sale USAKaufen Oxanabol von Alpha Pharma | Anavar zu verkaufen DeutschlandKøb Oxanabol af Alpha Pharma | Anavar til salg DanmarkComprar Oxanabol por Alpha Pharma | Anavar en venta EspañaAcheter Oxanabol par Alpha Pharma | Anavar pour la vente FranceKopen Oxanabol door Alpha Pharma | Anavar te koop NederlandKjøpe Oxanabol av Alpha Pharma | Anavar til salgs NorgeCompra Oxanabol da Alpha Pharma | Anavar per la vendita ItaliaComprar Oxanabol por Alpha Pharma | Anavar para venda PortugalKöp Oxanabol av Alpha Pharma | Anavar till salu Sverigeオキサナボルをアルファ ファーマから購入|アナバーをイギリスで購入

  Steroidit myymälä

  oxanabol-steroids-click

  Oxanabol

  89.18

  Valmistaja: Alpha Pharma
  Aine: Anavar
  Paketti: 10mg (50 pillereitä)

  tuotetunnus (SKU) 554 Osastot: , Avainsana tuotteelle

  Kuvaus

   

  Oxanabol

  Valmistaja – Alpha Pharma

  Vapautusmuoto – 50 tablettia, 10 mg

  Vaikuttava aine – Oksandroloni (Anavar)

  Oxanabol on tunnetun Alpha Pharman lääkeyhtiön tuote , jolla on yksi johtavista urheilulääkemarkkinoilla. Se perustuu aineeseen Oxandrolone.

  Lääke kehitettiin yksinomaan HIV:n hoitoon. Kuitenkin myöhemmin urheilijat (enimmäkseen kehonrakentajat) alkoivat käyttää sitä aktiivisesti. Oxanabolilla on suuri kysyntä Amerikassa, ja sitä käyttävät sekä miehet että naiset. Lisäksi sitä käytetään lääketieteessä lasten hoitoon.

  Lääkkeen edut

  Pohjimmiltaan Oxanabol on edistynyt dihydrotestosteroni. Sillä on suuri anabolinen aktiivisuus, joka on 4 kertaa suurempi kuin tavallisella testosteronilla. Samaan aikaan sen androgeeninen aktiivisuus on alhaisempi, ja se on noin neljännes testosteronista.

  Lihasten kasvattamiskursseilla Oxanabola ei käytetä melkein koskaan. Sillä on muita positiivisia ominaisuuksia ja vaikutuksia, jotka ovat tärkeitä ammattiurheilijoille. Saatavuuden lisäksi tämän tuotemerkin Oxandrolone erottuu seuraavista vaikutuksista:

  • Lisääntynyt voima ja lihaskestävyys.
  • Pitkäkestoisen rasvanpolttovaikutuksen muodostuminen.
  • Lihaksen määritelmän luominen.
  • Kasvuhormonin tuotannon lisästimulointi.

  Oxanabolin käyttötavat

  Lääkettä voivat käyttää sekä miehet että naiset. Annostusta ja kurssin kestoa koskevia ohjeita tulee kuitenkin noudattaa tarkasti. Sinun pitäisi aloittaa sen ottaminen 20 mg:sta päivässä. Viikon sisällä annos nostetaan työnormiin, joka on enintään 80 mg päivässä. Kurssin kesto voi olla jopa 8 viikkoa.

  Naaraille suositellaan paljon pienempiä annoksia. Enintään 10-20 mg / päivä.

  Mahdolliset sivuvaikutukset

  Oxandrolone by Alpha Pharma pidetään turvallisin anabolinen. Tämän todistaa se, että naisurheilijat voivat käyttää sitä. Lääkkeen annosta on kuitenkin edelleen seurattava.

  Estrogeenisiä sivuvaikutuksia ei käytännössä ilmene, koska aine estää aromatisaatiota. Lääkettä käytettäessä gynekomastian ja nesteen kertymisen ilmaantuminen kehossa on epätodennäköistä.

  Jos annostusta rikotaan ja Steroiditin hoidon kesto ylitetään , voidaan havaita seuraavia sivuvaikutuksia:

  • Kohonnut verenpaine. Se havaitaan, kun lääkkeen annos ylittyy merkittävästi.
  • Ruoansulatuskanavan negatiivinen reaktio – pahoinvointi ja vatsakipu. Saattaa esiintyä yliherkkyydessä tuotteen komponenteille. Se ilmenee myös itsenäisenä, kohtuuttomana lääkkeen annoksen lisäyksenä.

  Yhdistelmät muiden AAS:ien kanssa

  Oxanabolilla on hyvä vaikutus yhdistettynä muihin samantyyppisiin lääkkeisiin. Sitä käytetään usein Steroiditin kanssa, joilla on korkea androgeeninen aktiivisuus. Niiden joukossa ovat testosteroni, Primobolan ja Sustanon. Yhdistelmää ei käytetä vain tehon parantamiseen, vaan myös mahdollisten sivuvaikutusten pysäyttämiseen.

  Oxanabol arvostelut

  Suurimmaksi osaksi urheilijat puhuvat positiivisesti Oxanabolista. Ne korostavat sivuvaikutusten minimaalista todennäköisyyttä ja erinomaisia ​​tuloksia kurssin päätyttyä. He mainitsevat myös sen vaikutukset lihaskuvion parantamiseen ja kestävyyden lisäämiseen.

  Negatiivisten tekijöiden joukossa on lääkkeen hinta. aloitteleville urheilijoille, se on liian korkea.

  Osta Steroidit Suomesta verkkokaupastamme . Aloita kauniin vartalosi rakentaminen nyt!

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Add Review

  Add Review

  Be the first to review “Oxanabol”

  Related Products