Max-drol for sale | Top Oral Steroids AvailableMax-drol zu verkaufen | Top Oral Steroide verfügbarMax-drol til salg | Top Oral Steroider TilgængeligMax-drol en venta | Los mejores esteroides orales disponiblesMax-drol pour la vente | Les meilleurs stéroïdes oraux disponiblesMax-drol te koop | Top orale steroïden BeschikbaarMax-drol til salgs | Topp orale steroider TilgjengeligMax-drol per la vendita | Top steroidi orali AvailableMax-drol para venda | Esteróides orais de topo Disponível emMax-drol till salu | Topp orala steroider Tillgängligマックス-drol まで購入|トップ経口ステロイドを利用できます。

  Steroidit myymälä

  max-drol-steroids-click

  Max-Drol

  80.99

  Valmistaja: Maxtreme Pharma
  Aine: Anadrol
  Paketti: 50mg (100 pillereitä)

  tuotetunnus (SKU) 526a Osastot: , Avainsana tuotteelle

  Kuvaus

   

  Max-Drol

  Valmistaja – Maxtreme Pharma

  Vapautumismuoto – 100 tablettia, 50 mg

  Vaikuttava aine – Oxymetholone (Anadrol)

  Max-Drol on yksi markkinoiden tehokkaimmista Steroidit Saatavillasta. Se on kehitetty Oxymetholonin pohjalta. Tämä aine luotiin 60-luvulla. Se luotiin alun perin lääketieteelliseen käyttöön. Sen avulla suoritettiin terapiaa lihaskasvun stimuloimiseksi vakavien sairauksien, kuten anemian ja osteoporoosin, jälkeen. Ajan ja lääketieteen kehityksen myötä näihin tarkoituksiin on ilmaantunut vahvempia ja tehokkaampia lääkkeitä. Oksimetolonia alettiin käyttää aktiivisesti urheilufarmakologian alalla.

  Max-Drolin positiiviset ominaisuudet

  Tuotteella on korkea anabolinen ja alhainen androgeeninen vaikutus. Näiden ominaisuuksien vuoksi lääke on erittäin suosittu urheilijoiden keskuudessa . Vain parin viikon kurssin aikana voit saada huomattavan lisäyksen lihasmassaan. 5-7 kg asti. Tämän massan laatu ei ole paras mahdollinen johtuen lisääntyneestä vedenpidätyskyvystä lihasten ympärillä. Kuitenkin, jos lihaksia tehdään sesongin ulkopuolella ja vaaditaan vain kvantitatiivinen massaindikaattori, Max-Drol on täydellinen.

  Tärkeimmät positiiviset ominaisuudet, jotka voidaan saada lääkkeen käytöstä, ovat:

  • Lisääntynyt voima ja suorituskyky harjoittelussa;
  • Merkittävä lihasmassan kasvu;
  • Globuliinitason lasku.

  Lääkettä otettaessa lihasten happisaturaatio lisääntyy. Samalla urheilijalla on enemmän kestävyyttä ja voimaa. Harjoittelun yksinkertaistamisen ansiosta on mahdollista suorittaa raskaampia ja intensiivisempiä ohjelmia tietyissä lihasryhmissä.

  Max-Drolin käyttötavat

  Lääke on sallittu vain aikuisille. Kurssin kesto voi olla jopa 6 viikkoa. Aloittelijoille on parasta valita 4 viikon ohjelma vähentääksesi kehon stressiä. Anabolisen lääkkeen suurin vaikutus ilmenee ensimmäisten 20 päivän aikana. Siksi sen ottaminen yli 1,5 kuukautta ei ole järkevää terveydellisistä syistä.

  Kokeneiden urheilijoiden enimmäisannos on 100 mg päivässä. aloittelijoille, on suositeltavaa puolittaa tämä. Annostusta noudatetaan koko kurssin ajan. Sitä ei tarvitse lisätä tai muuttaa, sillä 50 mg riittää varmasti saavuttamaan haluamasi lihasmassan.

  Mahdolliset sivuvaikutukset

  Max-Drol on melko tehokas, mutta sillä on myös monia sivuvaikutuksia. Sen käyttöä ei suositella nuorille ja iäkkäille urheilijoille. Se on myös vasta-aiheinen niille, joilla on terveysongelmia. Koska lääke ei ole valtava, mutta silti jonkin verran androgeenista aktiivisuutta, se on täysin sopimaton naisille virilisaatio-oireiden vuoksi.

  Tärkeimpiä sivuvaikutuksia, joita voidaan havaita Anadrolin käytön aikana, ovat:

  • Maksatoksisuus. Jos käytät oksimetolonipohjaisia ​​lääkkeitä, tämä on normaalia. Tärkeintä on tarkkailla oikeaa annostusta ja olla ottamatta tätä lääkettä pitkiä aikoja kiertosi aikana;
  • Korkea verenpaine ja pahoinvointi. Näitä vaikutuksia havaitaan myös käytettäessä tähän vaikuttavaan aineeseen perustuvia lääkkeitä. Jos tällaisia ​​vaikutuksia ilmenee, on käytettävä oireenmukaista vastavaikuttavaa hoitoa. esimerkiksi Enalapril (verenpainelääkkeet);
  • Liiallinen nesteen kertyminen kehoon. Epämiellyttävä vaikutus, joka myös aiheuttaa saavutetun tuloksen peruuttamisen. Tästä johtuen noin kolmasosa kertyneestä lihasmassasta saattaa kadota. Voit lopettaa tämän negatiivisen vaikutuksen suorittamalla hyvän PCT:n;
  • Gynekomastia hormonaalisesta epätasapainosta. Se ilmenee lääkkeen annostuksen vakavana rikkomisena tai tämän lääkkeen väärinkäytönä, joka on pidempi syklin sisällä.

  Yhdistelmä muiden AAS:ien kanssa

  Kun yhdistät steroidia muiden lääkkeiden kanssa, sinun on tiedettävä, että tämän lääkkeen yhdistäminen 17-alfa-alkyloidun Steroiditin kanssa johtaa kaksinkertaiseen taakkaan maksaan. Tällä voi olla erittäin kielteinen vaikutus.

  Max-Drol toimii parhaiten ruiskeena annettavan Steroiditin kanssa. osoitteessa esimerkiksi Parabolanin ja Sustanonin kanssa. Tämän koostumuksen kursseja löytyy usein kokeneiden urheilijoiden keskuudesta. Niiden avulla saat hyvän vaikutuksen massaa kasvatettaessa sekä lisää merkittävästi voimaa.

  Jos haluat vain kasvattaa lihaksia, on parasta käyttää Decaa lisätyn testosteronin kanssa välttääksesi luonnolliset hormonihäiriöt. Tässä yhdistelmässä on mahdollista saavuttaa hyvä lihaskasvu, jolloin negatiivisten vaikutusten todennäköisyys on pienempi.

  Arvostelut Max-Drolista

  Urheilijat ovat yleensä tyytyväisiä tämän lääkkeen käyttöön. Jos noudatat kaikkia sen käytön ohjeita, voit minimoida sivuvaikutukset. Mukaan lukien rollback (lihasmassan menetys PCT :ssä ).

  Haitoista voidaan mainita vain lääkkeen hinta. Korkea hinta on kuitenkin perusteltua erinomaisilla tuloksilla lihasmassan kasvattamisen tehokkuudessa.

  Verkkokauppamme tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden Osta Steroiditiin ja muihin erilaisiin vaikuttaviin aineisiin perustuviin lääkkeisiin. Jos tarvitset neuvoja, myyjämme suosittelevat, minkä annoksen ja kurssin keston sinun kannattaa valita, jotta harjoittelusi on tehokkainta ja turvallisinta kehollesi ja terveydelle.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Add Review

  Add Review

  Be the first to review “Max-Drol”

  Related Products