Nandrobolin (vial) for Sale USA | Buy Alpha Pharma Steroids OnlineNandrobolin (Fläschchen) zu verkaufen Deutschland | Kaufen Alpha Pharma Steroide OnlineNandrobolin (hætteglas) til salg Danmark | Køb Alpha Pharma Steroider onlineNandrobolin (frasca) en venta España | Comprar Alpha Pharma Esteroides en líneaNandrobolin (flacon) pour la vente France | Acheter Alpha Pharma Stéroïdes en ligneNandrobolin (flacon) te koop Nederland | Kopen Alpha Pharma Steroïden OnlineNandrobolin (hetteglass) til salgs Norge | Kjøpe Alpha Pharma Steroids På nettNandrobolin (fiala) per la vendita Italia | Compra Alpha Pharma steroidi onlineNandrobolin (frasco) para venda Portugal | Comprar Alpha Pharma Esteróides OnlineNandrobolin (ampull) till salu Sverige | Köp Alpha Pharma Steroider onlineナンドロボリン(バイアル)を通販で購入する|アルファファーマステロイドe購入ガイド

  Steroidit myymälä

  Nandrobolin injektiopullo myytävänä Suomessa steroidejaostaa.com

  Nandrobolin (injektiopullo)

  70.98

  Valmistaja: Alpha Pharma
  Aine: Deca Durabolin
  Paketti: 10ml injektiopullo (250mg/ml)

  tuotetunnus (SKU) 590 Osastot: , Avainsana tuotteelle

  Kuvaus

  Nandroboliini (injektiopullo)

  Valmistaja – Alpha Pharma

  Vapautusmuoto – 10 ml injektiopullo, 250 mg/ml

  Vaikuttava aine – Nandrolone Decanoate (Deca Durabolin)

  Alpha Pharman nandroboliini on pitkävaikutteinen nandroloniformulaatio. Sillä on voimakas anabolinen aktiivisuus yhdistettynä kohtalaiseen androgeeniseen toimintaan, se edistää lihasmassaa, vahvuusindikaattoreiden kasvua, luuston ja nivelsiteiden vahvistumista, jota urheilijat arvostavat urheiluharjoittelussa (Kehonrakennus, painonnosto ja muut tieteenalat).

  Ominaisuudet ja tehosteet

  Lääkkeen vaikuttava aine on Nandrolone Decanoate. Ominaisuuksiensa mukaan se on steroidi, jonka anabolinen aktiivisuus on puolitoista kertaa suurempi kuin testosteronin ja androgeeninen vaikutus kolme kertaa vähemmän kuin testosteronilla. Sen vaikutuksen kesto on noin 15 päivää, joten kurssin aikana ei yleensä ole tarvetta lisätä injektioiden tiheyttä.

  Tarkemmin sanottuna Nandrolone Decanoate, kun sitä käytetään oikein, tarjoaa urheilijalle seuraavat parannukset:

  • Ilmoitettu lihasmassan lisääntyminen;
  • Tehon osoittimien kasvu;
  • Lisääntynyt tehokkuus;
  • Luiden ja nivelsiteiden vahvistaminen;
  • Nivelkipujen vähentäminen;
  • Hapen kuljetuksen parantaminen;
  • Ihon “immuunipuolustuksen” vahvistaminen

  Annokset ja syklit

  miehille, suositeltu Nandrolone Decanoate -annos on noin 200-400 mg (mahdollisesti jopa 600 mg) viikossa. Useimmissa tapauksissa tämä on optimaalinen määrä steroidia, joka tarjoaa näkyviä parannuksia ilman lisääntynyttä sivuvaikutusten riskiä. Injektiotaajuus on yleensä enintään 1-2 kertaa viikossa. Kurssin keskimääräinen kesto on 8-10 täyttä viikkoa, eli noin 2 kuukautta.

  Deca osoitteessa urheilukäyttöön tarkoitettu kurssi suoritetaan usein yhdessä muiden Steroiditien kanssa, ei yksinsyklinä. Lääkkeen vaikuttava aine yhdistetään täydellisesti eri ominaisuuksien Steroiditiin, mikä tarjoaa synergistisen vaikutuksen.

  Suosittu yhdistelmä on Deca ja Methandienone (Methandrostenolone, Dianabol, Methane ja muut nimet). Käytettynä annoksina noin 200-400 mg viikossa ja 30-50 mg päivässä, vastaavasti, lääkkeet antavat nopean ja selvän lihasmassan, yhdistettynä määritellyn kehon yleiseen kehittymiseen. Hakemuksen lopussa tarvitaan syklin jälkeistä hoitoa (tamoksifeeni tai klomifeeni), ja kurssin aikana voidaan käyttää Provironia negatiivisen vaikutuksen minimoimiseksi.

  Nandrolone Deca + Testosterone (pohjainen Testosterone Enanthate, Cypionate tai Sustanon) antaa myös hyviä tuloksia lihasmassan lisäämisessä, voiman lisäämisessä ja hyvien fyysisten muotojen kehittämisessä. Tämä kurssi voi sisältää jo mainitut Methandienone tai Stanozolol.

  Sivuvaikutukset

  Jos noudatetaan perussuosituksia annostuksista ja käyttöohjelmasta, vakavat rikkomukset ovat käytännössä poissuljettuja. Yleensä sivuvaikutukset, kuten vähentynyt libido, alentuneet testosteronitasot, nesteen kertyminen ja gynekomastia (vain käytettäessä suuria steroidiannoksia), voidaan katsoa johtuvan mahdollisista sivuvaikutuksista.

  Toisin sanoen lääke ei juuri aiheuta androgeenisiä sivuvaikutuksia, estrogeeniset sivuvaikutukset ovat myös harvinaisia, paikallisia reaktioita injektioihin ei melkein kirjata, maksalle ei ole selvää toksisuutta. Itse asiassa ainoa vakava uhka on vain progestogeeninen aktiivisuus, joka voi lisääntyä kurssin aikana.

  Tätä anabolista ja androgeenista steroidia suositellaan käytettäväksi yksinomaan miesurheilijoille. osoitteessa naiset, on suurimmaksi osaksi, sitä ei suositella virilisaatioriskin vuoksi. Virilisaatioon liittyy muun muassa sairauksien ilmeneminen, kuten mieskuvioinen karva ja äänen karheuttaminen.

  Arvostelut

  Nandrolone Decanoate -arvostelut kuvataan erinomaiseksi lääkkeeksi, joka käytännössä takaa erinomaisen fysikaalin kehittymisen. Se ei vaikuta nopeasti (osa tarvittavista vaikutuksista ilmaantuu vasta viikkojen kuluttua kurssin alkamisesta), mutta se on vakaa ja sopii eri ikäisille ja eri ikäisille urheilijoille.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Add Review

  Add Review

  Be the first to review “Nandrobolin (injektiopullo)”

  Related Products