Purchase BoldePrime at steroids.click | Boldenone Undecylenate for SalePurchase BoldePrime at kaufen-steroide.com | Boldenone Undecylenate zu verkaufenKøb BoldePrime at steroiderkobe.com | Boldenone Undecylenate til salgComprar BoldePrime at compradeesteroides.com | Boldenone Undecylenate en ventaAchat BoldePrime at steroidesacheter.com | Boldenone Undecylenate pour la venteKopen BoldePrime at steroiden-kopen.com | Boldenone Undecylenate te koopKjøp BoldePrime at steroiderkjope.com | Boldenone Undecylenate til salgsAcquisto BoldePrime at steroidiComprae.com | Boldenone Undecylenate per la venditaCompra BoldePrime at esteroides-comprar.com | Boldenone Undecylenate para vendaKöp BoldePrime at steroiderkopa.com | Boldenone Undecylenate till saluボルデプライムをsuteroidoten.comで購入する|ボルデノンウンデシレン酸まで購入する

  Steroidit myymälä

  BoldePrime-200-amp-steroidejaostaa.com

  BoldePrime

  62.79

  Valmistaja: Eminence Labs
  Aine: Vastapaino
  Paketti: 10 ampulli (200mg/ml)

  Varasto loppu

  tuotetunnus (SKU) 514 Osastot: , Avainsana tuotteelle

  Kuvaus

  BoldePrime

  Valmistaja – Eminence Labs

  Vapautusmuoto – 10 ampulli, 200 mg/ml

  Vaikuttava aine – Boldenone Undecylenate (Equipoise)

  BoldePrime on anabolinen lääke. Sen valmistaa tunnettu lääkemerkki Eminence Labs. Steroidia käytettiin alun perin eläinlääketieteessä. Erilaisten testien ja tutkimusten jälkeen urheilijat alkoivat kuitenkin käyttää sitä aktiivisesti fyysisen suorituskyvyn parantamiseen.

  Tasapainoa ominaisuuksia

  Suurin ero lääkkeen ja endogeenisen testosteronin välillä on sen anabolinen vaikutus. Pääasiallinen vaikuttava aine on Boldenone Undecylenate (alias Equipoise). Koska anabolisella aineella on alun perin proteiinisynteesin lääkkeiden analogi, sillä on erilainen vaikutus.

  Equipoisen tärkeimmät positiiviset ominaisuudet ovat:

  • Lihasten kasvu;
  • Lisää voimaa ja kestävyyttä;
  • Lisääntynyt ruokahalu.

  Lääkkeen käyttötapa

  Eminence Labsin Boldenone Undecylenate otetaan injektiona. Jotkut aloittelijat pelkäävät tätä anabolisten lääkkeiden muotoa. Injektioiden kanssa ei kuitenkaan ole mitään pelättävää.

  Steroidien enimmäissaantijakso on 2,5 kuukautta. Jos käytät tuotetta pidempään, tulokset huononevat. Tämä lisää negatiivista vaikutusta kehoon.

  Lääkkeen viikoittainen annos on 400-800 mg. Sitä voidaan säätää kehon ominaisuuksien ja urheilijan harjoitustavoitteiden mukaan.

  Yhdistelmä muiden lääkkeiden kanssa

  Equipoise yhdistyy hyvin muiden anabolisten aineiden kanssa. Lihasmassan kasvattamisen tehostamiseksi kurssin aikana käytetään myös Trenbolonia ja Testosteronia. Kuivauksen aikana kurssia täydennetään Winstrolilla tai Anavarilla. Lääkkeiden yhdistelmän avulla voit saavuttaa nopean ja laadukkaan vaikutuksen.

  Sivuvaikutukset

  Kaiken kaikkiaan Boldenone Undecylenate on täysin turvallinen. Sitä käyttävät usein naiset. Suurin syy sivuvaikutusten muodostumiseen on useimmiten liiallinen annostus tai kurssin kesto. Joissakin tapauksissa negatiivinen vaikutus liittyy korkeaan herkkyyteen lääkkeen komponenteille. Mahdollisia sivuvaikutuksia ovat: akne, kaljuuntuminen, ongelmat kehon omassa testosteronin tuotannossa. Joissakin tapauksissa virilisaatiota havaitaan naisilla.

  Boldenone arvostelut

  Useimmat lääkettä käyttävät urheilijat ovat tyytyväisiä saamaansa vaikutukseen. Sillä on lievä vaikutus, eikä sille ole erityisiä vaatimuksia syklin jälkeisessä hoidossa. Kun annostus on valittu oikein ja ohjeita tiukasti noudatetaan, sitä ei tarvita ollenkaan.

  Lääkkeen suurin haittapuoli on pitkä havaitsemisaika elimistössä. Dopingkontrolli voi paljastaa sen komponentit 5 kuukauden kuluessa kurssin päättymisestä. Tämä on täysin sopimatonta ammattiurheiluun.

  Voit ostaa Eminence Labsin laadukasta Equipoisea Amerikassa Verkossa-myymälästämme.

  Kiinnostaako lisätietoja Boldenone Undecylenate -tuotteesta ? Voimme myös suositella IFBB-sivuston pro-jäsentä, joka voi antaa sinulle todellisia arvosteluja tämän steroidin eri merkeistä, äärimmäisistä Equipoise Cycles -sivuston ensikäyttäjistä, mitä tuloksia sykliltä odottaa ja hyödyllistä tietoa PCT:stä.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Add Review

  Add Review

  Be the first to review “BoldePrime”

  Related Products