Order Induject-250 Online | Buy Sustanon 250 USABestellung Induject-250 Online | Kaufen Sustanon 250 DeutschlandBestil Induject-250 Online | Køb Sustanon 250 DanmarkPida Induject-250 Online | Comprar Sustanon 250 EspañaCommandez Induject-250 Online | Acheter Sustanon 250 FranceBestel Induject-250 Online | Kopen Sustanon 250 NederlandRekkefølge Induject-250 På nett | Kjøpe Sustanon 250 NorgeOrdina Induject-250 Online | Compra Sustanon 250 ItaliaEncomenda Induject-250 Online | Comprar Sustanon 250 PortugalBeställ Induject-250 Online | Köp Sustanon 250 SverigeSustanon 250 買う Brasilien | Induject-250 オンライン-Bandage

  Steroidit myymälä

  induject-250-ampoules-steroids-click

  Induject-250

  53.69

  Valmistaja: Alpha Pharma
  Aine: Sustanon 250
  Paketti: 10 ampulli (250mg/ml)

  tuotetunnus (SKU) 572 Osastot: , Avainsana tuotteelle

  Kuvaus

  Kuvia Induject-250:stä, jotka asiakkaamme ovat vastaanottaneet

  Induject-250

  Valmistaja – Alpha Pharma

  Vapautusmuoto – 10 ampulli, 250 mg/ml

  Vaikuttava aine – Testosterone Mix (Sustanon 250)

  Jos haluat saada mahdollisimman paljon lihasmassaa, testosteroniesterit ovat välttämättömiä. Se on ollut sopivin urheilulääke useita vuosia, joten sitä käytetään useimmissa sykleissä. Useimmat lääkeyritykset ymmärtävät testosteronipohjaisten lääkkeiden roolin, joten Alpha Pharma on päättänyt ottaa askeleen pidemmälle ja tarjonnut lääkkeen, joka sisältää neljä erilaista testosteroniesteriä yhdessä aineessa. Tämä lääke tunnetaan laajalti nimellä Sustanon.

  Se on täydellinen lääke, joka lisää lihaskokoa ja voidaan yhdistää muihin lääkkeisiin. Se sopii kokeneiden urheilijoiden lisäksi myös aloittelijoille. Vaikka tämä lääke on hieman kalliimpi kuin erilliset testosteronieetterit, tämä määräytyy ja perustellaan täydellisellä yhdistelmällä ja sen käytön mukavuudella. Melkein jokainen urheilija, joka tuntee aiheen, ymmärtää eron yhden ja neljän injektion välillä. Vaikka Sustanon onkin paras lääke, jolla saadaan hyvää lihasmassaa, eikä se lisää kuivumista, joten jokainen kisoihin osallistuva tarvitsee lisäkuivauslääkettä syklinsä sisällä.

  Lääkkeen tehokkuus syklin aikana:

  • Melko nopea hyvän lihasmassan kasvu;
  • Ennennäkemätön voima kasvaa muiden mukana;
  • Vähäinen nesteen kertymä, mikä on hyvä nivelissä;
  • Voimakestävyys lisääntyy;
  • Hieman rasvaa polttava vaikutus;
  • Lisää ilmaistua ja lisääntynyt ruokahalu;
  • Parempi erektio, libido ja seksuaalinen halu;
  • Minimaalinen palautus asianmukaisen syklin jälkeisen hoidon tapauksessa;
  • Hyviä tuloksia lihaskoon ja -massan kasvattamisessa syklin jälkeen ja ylimääräisen nesteen poisto on valmis.

  Oikea Sustanonin hallinto

  Tämän lääkkeen sykli on yksinkertaisin tapa saada suuri lihasmassa. Neljän eri testosteronin vuorovaikutus eri puoliintumisajoilla tarjoaa hyvän hormonitasapainon. Koska tämä lääke sisältää dekanoaattiesteriä, sen voi ottaa vain kerran viikossa aloittelijoille, mutta kokeneemman urheilijan tapauksessa annostelu tapahtuu kahdesti viikossa, jotta se pysyy huipussaan veressä (johtuen lyhyempiin estereihin). Ei ole suositeltavaa ylittää 250-500 mg viikossa, muuten sivuvaikutuksia voi esiintyä.

  Jakson vähimmäiskesto on 6 viikkoa, ohjeellinen 8-10 viikkoa useimmilla urheilijoilla. Suosituin yhdistelmä on Nandrolone Decanoate eli “Deca”. Sitä kutsutaan usein klassiseksi, koska yksi lääke lisää androgeenitasoa ja toinen parantaa anaboliaa. Tämä yhdistelmä mahdollistaa paitsi hyvän lihaskoon ja -massan kasvattamisen melko nopeasti, myös lisää merkittävästi käyttäjien voimaa ja kokonaisvoimaa.

  Jos sinun on saatava voimaa ja määritystä, etkä vain lihasmassaa, yhdistä tämä lääke suun kautta otettavaan Steroiditiin, kuten Oxandrolone tai Winstrol, ja injektoitavaan Steroiditiin, kuten Trenbolone ja Masteron. Oraalit tulee ottaa päivittäin ensimmäisten 6 viikon ajan ja sitten ruiskeena viikkoihin 8-10 asti.

  Mahdolliset sivuvaikutukset

  Yksilöllinen Sustanon-sykli mahdollistaa hyvien tulosten saavuttamisen. Tällaisia ​​sivuvaikutuksia, kuten feminisoitumista ja kiihtynyttä rasvannousua, esiintyy vain sopivan annoksen ylityksessä (jopa 1 000 mg viikossa on ammattilaiset, 500 mg viikossa kokeneille käyttäjille). Ei ole suositeltavaa lisätä lääkkeen vaikutuksia nostamalla annosta yli sen maksimiparametrit, vaan lisäämällä muita steroidilääkkeitä tulosten parantamiseksi. 

  Oikea syklin jälkeinen terapia

  Paljon positiivista palautetta määrää se, että testosteronieetterit voidaan helposti kontrolloida varsinkin lääkkeiden antamisen jälkeen (jos otetaan suurempi annos). Anastrotsolia tulee ottaa 3-4 viikosta lähtien. Sopivin annos on 0,5 mg joka kolmas päivä estämään kiertoon liittyviä ongelmia. Tällainen malli mahdollistaa aromatisoinnin hallinnan ja feminisoitumisen estämisen jopa annosta suurennettaessa. On myös suositeltavaa lisätä gonadotropiineja viimeisten viikkojen aikana luonnollisen testosteronin sukupolven stimuloimiseksi. Paras annos on 1 000 IU joka viikko. Aloittelijalla on kesto yhteensä 3 viikkoa.

  Jakson jälkeinen hoito tulee aloittaa kahden tai kolmen viikon kuluttua viimeisestä Sustanon-injektiosta. Clomid ja tamoksifeeni ovat sopivia, mutta jos käytät progestiinityyppisiä lääkkeitä syklin sisällä, kuten deca, kabergoliinia tulisi käyttää tamoksifeenin sijaan, koska tamoksifeeni ei tehoa progestiinityypin Steroiditin kanssa. 

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Add Review

  Add Review

  Be the first to review “Induject-250”

  Related Products