Buy Enaprime Online | Testosterone Enanthate for Sale USAKaufen Enaprime Online | Testosterone Enanthate zu verkaufen DeutschlandKøb Enaprime Online | Testosterone Enanthate til salg DanmarkComprar Enaprime Online | Testosterone Enanthate en venta EspañaAcheter Enaprime Online | Testosterone Enanthate pour la vente FranceKopen Enaprime Online | Testosterone Enanthate te koop NederlandKjøpe Enaprime På nett | Testosterone Enanthate til salgs NorgeCompra Enaprime Online | Testosterone Enanthate per la vendita ItaliaComprar Enaprime Online | Testosterone Enanthate para venda PortugalKöp Enaprime Online | Testosterone Enanthate till salu Sverigeエナプライムオンライン購入|エナント酸テストステロンを購入するイギリスまで購入する

  Steroidit myymälä

  EnaPrime-250-amp-steroidejaostaa.com

  EnaPrime

  43.68

  Valmistaja: Eminence Labs
  Aine: Testosterone Enanthate
  Paketti: 10 ampulli (250mg/ml)

  Varasto loppu

  tuotetunnus (SKU) 511 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

  Kuvaus

  EnaPrime

  Valmistaja – Eminence Labs

  Vapautusmuoto – 10 ampulli, 250 mg/ml

  Vaikuttava aine – Testosteroni Enanthate

  EnaPrime on tehokas anabolinen steroidi , jonka valmistaa Eminence Labs. Sen tärkein vaikuttava aine on Testosteroni Enanthate . Se on ollut käytössä 50-luvulta lähtien. Sitä on käytetty laajalti lääketieteessä esimerkiksi tiettyjen naisten syöpien hoidossa sekä nuorten fyysisen kehityksen viivästysten hoidossa. Tämä steroidi tunnetaan kuitenkin parhaiten urheilun ja harjoittelun alalla.

  Aineen ominaisuudet ja vaikutus

  Ero yksinkertaiseen testosteroniin on pitkä sivuketju. Tästä johtuen aineella on pitkä aktiivisuusjakso. Puoliintumisaika on noin viikko. Tässä tapauksessa Enanthaten vaikutus kestää noin 15 päivää. Aineen jäämät dopingkontrollissa voidaan havaita 4 kuukauden kuluessa lopettamisesta.

  Testosteronienantaatilla on suuri anabolinen ja androgeeninen vaikutus. Tämän vuoksi jopa maailmanluokan urheilijat käyttävät sitä. Aine on riittävän helppo hankkia.

  Aktiivisen aineen ja lääkkeen tärkeimmät positiiviset ominaisuudet ovat:

  • Lisääntynyt lihasten kasvu.
  • Kestävyyden ja voiman parametrien lisääminen.
  • Lisääntynyt libido ja seksuaalinen aktiivisuus.
  • Parantaa kehon yleistä sävyä.

  Testosteronienanthatin käyttötavat

  Eminence Labs valmistaa lääkettä injektioina . Tämän ansiosta haitalliset vaikutukset maksaan vähenevät. Jatkuvan aktiivisuuden vuoksi injektioita ei tarvitse antaa usein. Siksi vartalossa ei ole kuoppia toistuvista injektioista. Työkalulle on ominaista nopea vaikutuksen alkaminen, joka ilmenee ensimmäisen injektion jälkeen.

  Viikoittainen annos valitaan erikseen jokaisen urheilijan mukaan. Riippuu iästä ja kuntotasosta. Myös terveydentilasta ja herkkyydestä tietyille komponenteille. Aloittelijoille suositellaan 250 mg:aa viikossa. Tällä annoksella todennäköiset negatiiviset vaikutukset kehoon ovat minimaaliset. Vanhemmat urheilijat, joilla on kokemusta urheilufarmakologian käytöstä, nostavat annoksen 1000 mg:aan.

  Jos Testosterone Enanthate -kurssin kesto voi olla jopa 8-10 viikkoa.

  Mahdolliset sivuvaikutukset

  EnaPrime on kehitetty Testosterone Enanthaten pohjalta. Kuten kaikilla anabolisilla steroideilla, sillä voi olla omat sivuvaikutuksensa. Useimmiten niiden ilmenemisen syy on yliannostus ja ylimääräinen lääkkeen kesto. Toinen syy sivuvaikutusten ilmenemiseen voi olla yksilöllinen intoleranssi tai minkä tahansa sairauden esiintyminen. Ennen kuin käytät steroidia, sinun on neuvoteltava urheilulääkärin kanssa.

  Koska lääkkeellä on taipumus aromatisoida ja lisätä naishormonien määrää kehossa, tällaisia ​​negatiivisia reaktioita voidaan havaita:

  • Gynekomastia;
  • Ylimääräisen nesteen kertyminen kehoon;
  • Tiettyjen kehon osien turvotus.

  Tällaisen vaikutuksen neutraloimiseksi antiestrogeenit tulisi lisätä steroidikurssiin.

  Lääkkeen annoksen ja keston ylittäminen voi lisätä testosteronin määrää kehossa. Tässä tapauksessa havaitaan seuraavat negatiiviset vaikutukset:

  • Akne kasvoilla, selässä tai hartioilla;
  • hiustenlähtö tai epänormaali hiusten kasvu;
  • Ihosta tulee rasvainen.

  Voit ehkäistä ja korjata tämän tilanteen hormonitasapainon palautuskurssien avulla. Tyypillisesti PCT : tä käytetään osoitteessa tämä.

  Yhdistelmä muiden lääkkeiden kanssa

  Testosteronienantaattia voidaan käyttää tehokkaasti yhdessä muiden Steroiditien kanssa. Kuivauksen tehokkuuden lisäämiseksi kurssille lisätään Winstrol tai Anavar. Jos haluat kasvattaa lihasmassaa, kurssille lisätään Methandienone, Nandrolone tai Trenbolone.

  Testosterone Enanthate -arvostelut

  Suurin osa urheilijoiden arvioista lääkkeestä on myönteistä. He panevat merkille aineen pitkäaikaisen vaikutuksen sekä sen yksinkertaisen ja kätevän käytön. Eminence Labsin lääke osoittaa suurta tehokkuutta massan kasvattamisessa sekä voiman ja kestävyyden pumppaamisessa, millä on positiivinen vaikutus säännöllisiin ja valmistaviin harjoituksiin.

  Voit ostaa Steroidit , kuten Testosterone Enanthate, kaupassamme. Luettelo sisältää laajan valikoiman lääkkeitä eri tarkoituksiin. Tarjoamme vain korkealaatuisia ja alkuperäisiä tuotteita Suomesta. Aloita uuden kehosi rakentaminen korkealaatuisella urheilufarmakologialla!

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Add Review

  Add Review

  Be the first to review “EnaPrime”

  Related Products