Purchase DecaPrime Online | Deca Durabolin for SalePurchase DecaPrime Online | Deca Durabolin zu verkaufenKøb DecaPrime Online | Deca Durabolin til salgComprar DecaPrime Online | Deca Durabolin en ventaAchat DecaPrime Online | Deca Durabolin pour la venteKopen DecaPrime Online | Deca Durabolin te koopKjøp DecaPrime På nett | Deca Durabolin til salgsAcquisto DecaPrime Online | Deca Durabolin per la venditaCompra DecaPrime Online | Deca Durabolin para vendaKöp DecaPrime Online | Deca Durabolin till saluデカプライムのオンライン購入|デカデュラボリンまで購入可能

  Steroidit myymälä

  DecaPrime-200-amp-steroidejaostaa.com

  DecaPrime

  55.51

  Valmistaja: Eminence Labs
  Aine: Deca Durabolin
  Paketti: 10 ampulli (200mg/ml)

  Varasto loppu

  tuotetunnus (SKU) 512 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

  Kuvaus

  DecaPrime

  Valmistaja – Eminence Labs

  Vapautusmuoto – 10 ampulli, 200 mg/ml

  Vaikuttava aine – Nandrolone Decanoate (Deca Durabolin)

  DecaPrime on Eminence Labsin tavaramerkki, joka on ruiskeena annettava Nandrolone Decanoate. Tällä steroidilla on pitkä historia lääketieteellisenä lääkkeenä, se tuotiin markkinoille jo vuonna 1962. Nandroloni Decanoate on erittäin pitkään imeytyvä lääke, pitkän Decanoateeetterin ansiosta se imeytyy verenkiertoon 3-4 viikossa injektion jälkeen.

  Deca Durabolinin ominaisuudet ja vaikutukset

  Nandrolone Decanoate on yksi suosituimmista Anaboliset steroidiiteista maailmassa sen hyödyllisten ominaisuuksien vuoksi. Rakenteeltaan nandroloni on samanlainen kuin testosteroni ja eroaa siitä vain hiilen puuttuessa 19. asemassa, jossa sitä kutsutaan myös nimellä 19nortstosterone. Tämä muutos tekee lääkkeestä paljon vähemmän androgeenista kuin testosteroni. Tämä muutos vaikuttaa myös sivuvaikutuksiin. Jos muistat, testosteroni muuttuu dihydrotestosteroniksi, mikä aiheuttaa ihon rasvaisuutta, aknea. Nandroloni muuttuu dihydronandroloniksi, erittäin inaktiiviseksi metaboliitiksi, joten androgeeniset sivuvaikutukset eivät käytännössä häiritse sinua, kun käytät Nandrolone Decanoatea.

  Myös nandroloni muuttuu erittäin heikosti estrogeeneiksi (estradioliksi), mikä antaa myös vähintään estrogeenisiä sivuvaikutuksia. Antiestrogeenit tarvitsevat vain herkät ihmiset. Suuremmilla annoksilla voit lisätä Provironia tai Nolvadexia . On selvää, että Nandrolone Decanoate on erinomainen steroidi sivuvaikutusten ja päävaikutusten suhteen. Sitä käytetään jopa AIDS-potilailla immuunijärjestelmän tukemiseen.

  Annokset ja syklit

  Nandrolone Decanoate lisää huomattavaa lihasmassaa, vaikkakaan ei äärimmäistä. Tämän lääkkeen kohtalaiset ominaisuudet mahdollistavat sen käytön pitkiä kursseja, 8-12 viikkoa. Annostus miehille on 200-600mg viikossa tai 2mg jokaista painokiloa. Nandrolonidekanoaatti on myös erittäin suosittu naispuolisten kehonrakentajien keskuudessa, jotka käyttävät sitä 50 mg:n annoksella viikossa.

  Kuten jo mainittiin, Nandrolone Decanoate estää testosteronin luonnollista tuotantoa kehossa. Siksi kurssin lopussa on suositeltavaa käyttää Clomidia , Nolvadexia ja gonadotropiinia annoksella 2500-5000 yksikköä 5 päivän välein (tarpeen mukaan tarvitaan keskimäärin kolme injektiota).

  Nandrolone Decanoate -tuotteen suurin haittapuoli on sen pitkäaikainen näkyvyys dopingvalvonnassa (yli vuoden). Tämä johtuu nandrolonekanoaatin kertymisestä rasvakudokseen (samoin kuin Boldenone Undecylenate, Parabolan ja Primobolan )

  Ne, jotka eivät pelkää dopingkontrollia, voivat käyttää Nandrolone Decanoatea kilpailua edeltävässä harjoittelussa.

  Yhdistelmät muiden AAS:ien kanssa

  Nandrolone Decanoate + Winstrol useiden kuukausien aikana voi lisätä huomattavasti lihaksia säilyttäen samalla määritelmänsä. Jos sinulla on suurempi lihasten kovuus ja jäykkyys, voit käyttää Nandrolone Decanoatea yhdessä Halotestinin tai Trenbolonin kanssa. Klassisin pinon painonnousu on Nandrolone Decanoate + Methandienone.

  Jos tarvitset äärimmäistä massaa, sitä voidaan käyttää yhdessä oksimetoloni- tai testosteroniestereiden kanssa, vaikka tässä tapauksessa tarvitaan melko vahvaa syklin jälkeistä hoitoa .

  Sivuvaikutukset

  On huomattava, että nandrolonilla on jonkin verran progestogeenista aktiivisuutta, johtuen samasta sijainnin 19 muutoksesta, jonka seurauksena nandroloni muuttuu elimistössä merkityksettömässä määrin 19-norprogesteroniksi, mikä voi aiheuttaa tiettyä haittaa, kuten esim. progestogeeninen gynekomastia ja kehon oman testosteronin tuotannon väheneminen, mikä johtuu käänteisen estrogeenisuhteen rikkomisesta.

  Virilisaatioilmiöt ovat mahdollisia tämän lääkkeen androgeenisen vaikutuksen vuoksi.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Add Review

  Add Review

  Be the first to review “DecaPrime”

  Related Products