Buy Steroids for Bodybuilding - Steroids.clickSteroide für Bodybuilding - kaufen-steroide.comSteroider til bodybuilding - steroiderkobe.comEsteroides para el culturismo - compradeesteroides.comStéroïdes pour le bodybuilding - steroidesacheter.comSteroïden voor Bodybuilding - steroiden-kopen.comSteroider til Kroppsbygging - steroider-no.clickSteroidi per il bodybuilding - steroidicomprare.comSteroide für Musculação - esteroides-comprar.comSteroider för bodybuilding - steroiderkopa.comボディービルのためのステロイド - suteroidoten.com

  Steroidit myymälä

  alphabol-steroids-click

  Alphabol

  21.84

  Valmistaja: Alpha Pharma
  Aine: Dianabol
  Paketti: 10mg (50 pillereitä)

  tuotetunnus (SKU) 551 Osastot: , Avainsana tuotteelle

  Kuvaus

  Asiakkaidemme vastaanottamat kuvat Alphabolista:

  Alphabol

  Valmistaja – Alpha Pharma

  Vapautumismuoto – 50 tablettia, 10 mg per pilleri

  Vaikuttava aine – Methandrostenolone (Dianabol)

  Valmistajan Alpha Pharma lääketieteellinen valmiste Alphabol on klassinen anabolinen urheilijoiden käsityksen mukaan. Tämän lääkkeen vaikuttava aine on Methandienone, urheilijoiden piireissä se on lyhennetty “metaaniksi”. Se syntetisoitiin 60-luvulla Suomessa. osoitteessa pitkään, “metaani” eri lajikkeissa on ollut julkista. Monissa maissa sitä myytiin yksinkertaisesti ilman reseptiä.

  Lääkkeen ominaisuudet

  Lääke Alphabol on ihanteellinen intensiivisiin harjoituksiin , joiden aikana se auttaa urheilijaa kasvattamaan jopa 10 kg lihasmassaa. On syytä huomata, että harjoittelun tulee olla erittäin intensiivistä – tämä on välttämätön tekijä, joka on mahdollisimman tehokas. Tämä lääke auttaa täydellisesti palauttamaan kehon raskaan kuormituksen (ylikuormituksen) jälkeen. Se tehostaa proteiinisynteesiä ja indusoi myös verenkiertoa lihaksissa. Älä unohda, että kurssin päätyttyä voidaan havaita palautumisilmiö, koska se edistää nesteen kertymistä kehoon.

  Siksi, jos rata on yhtäkkiä laadittu väärin, urheilija voi pudottaa jopa puolet saavutetusta painosta. On vielä yksi tärkeä seikka – Alphabolin hinnat ovat hyväksyttävimmät, jotta nämä Steroidit voidaan ostaa edulliseen hintaan, eikä niillä ole törkeitä summia.

  Positiiviset vaikutukset:

  • Lihasmassan kasvu (erittäin merkittävä);
  • Lääke on saavuttanut suosiota lihasten hankinnan nopeuden vuoksi;
  • Nopeuttaa proteiinisynteesiä kehossa;
  • Stimuloi proteiiniyhdisteiden tuotantoa, minkä ansiosta vaurioituneet lihakset palautuvat nopeammin;
  • Parantaa ruokahalua;
  • Ottamalla Steroiditia, kuten Alphabolia, kehonrakentaja harjoittelee tehokkaammin ja käyttää paljon energiaa. Tämän ansiosta ihmiskeho täydentää varantojaan paljon aktiivisemmin;
  • Vahvistaa luun rakennetta;
  • Parantaa voiman ja kestävyyden indikaattoreita;
  • Mahdollistaa nopeamman palautumisen harjoituksen aikana.

  Kuinka käyttää lääkettä

  Tärkeä! Alphabol-lääkkeen ottamisen kesto ja sen annostus lasketaan erikseen jokaiselle urheilijalle. Urheilijoita, jotka ovat juuri aloittamassa matkaansa, kehotetaan aloittamaan lääkkeen vähimmäisannoksella ja kestolla.

  Voit aloittaa esimerkiksi 10 mg:n päivittäisen tarpeen ja lisätä sitä puoleen viikon kuluttua. Urheilijat, joilla on jo kokemusta, voivat ottaa lääkettä jopa 30 mg päivässä. On huomattava, että 50 mg lääkettä on sallittu päivässä, mutta on välttämätöntä, että lääkäri tai kouluttaja tarkkailee tätä annosta huolellisesti.

  Tämän steroidin käytön kesto on yleensä 6-8 viikkoa. On muistettava, että Alphabol on nopeasti vaikuttava lääke, mutta lyhytaikainen vaikutus on myös huomattava. Lääke tulee ottaa noin 4-5 tunnin välein. Aloittelijat voivat ottaa lääkkeen yksinsyklinä, mikä auttaa kasvattamaan noin 5-7 kg lihasmassaa. Urheilijat, joilla on aikaisempaa kokemusta, ottavat tämän lääkkeen todennäköisimmin muiden AAS:ien kanssa.

  Sivuvaikutukset

  Tärkeä! Tämän lääkkeen haitalliset vaikutukset ovat yleensä suuresti liioiteltuja. Tutkimukset ovat toistuvasti osoittaneet, että jos urheilija noudattaa laskettua annosta ja ilmoittaa ajoissa lääkäreille hyvinvoinnin muutoksista, negatiivisia vaikutuksia ei ole ollenkaan.

  Tärkeä! Alfabol-lääkettä ei suositella naisille virilisaatiovaikutusten vuoksi, vaikka tämän lääkkeen käyttö on mahdollista naisille painonnostossa sekä voimannostossa. Mutta erityisissäkin tapauksissa Tilaalla mahdollisten kielteisten vaikutusten välttämiseksi naisille suositellaan mahdollisimman paljon annosta sekä lyhyempiä kursseja.

  Lääkkeen käytön aikana voi esiintyä seuraavia sivuvaikutuksia:

  • Korkea verenpaine;
  • Hiustenlähtö;
  • akne;
  • Gynekomastia;
  • Maksavaurio;
  • Kivesatrofia.

  On huomattava, että kaikki negatiiviset vaikutukset ilmenevät vain, jos annostus on liioiteltu tai jos lääkettä käytetään erittäin pitkään (kurssin luvaton jatkaminen). On myös huomattava, että tulosten paraneminen tällaisella kurssin pidentämisellä ei koskaan tapahdu.

  Kuinka yhdistää

  Aloittelevat urheilijat voivat aloittaa Alphabolin käytön yhdessä Stanozololin kanssa. Tämän yhdistelmän avulla voit nopeasti rakentaa lihasmassaa, kun taas ylimääräistä nestettä kehossa ei säilytetä. Kurssi kestää enintään 5 viikkoa. Samaan aikaan kurssin ensimmäisellä viikolla otetaan 20mg lääkkeitä ja sitten 30mg ja niin edelleen kurssin loppuun asti. Mutta sen jälkeen on tärkeää suorittaa syklin jälkeinen hoito, koska nämä lääkkeet voivat vaikuttaa voimakkaasti maksaan. Kokeneet urheilijat voivat myös yhdistää Alphabol ja Deca. Näiden lääkkeiden yhdistelmällä lihasmassa kasvaa suoraan. Tämä kurssi voi kestää jopa 10 viikkoa.

  Tärkeä! Urheilijan ravitsemuksella on tärkeä rooli Alphabol-lääkettä käytettäessä. Tällä hetkellä on tarpeen minimoida hiilihydraattien saanti ja yrittää noudattaa proteiinipitoista ruokavaliota mahdollisimman paljon. Kun olet urheilija, on suositeltavaa syödä 2g proteiinia 1 painokiloa kohden. Sen pitäisi riittää. Vain ektomorfeja suositellaan lisäämään niiden proteiinin saantia. Liian paljon proteiinia ei yksinkertaisesti pysty imeytymään kehoon ja lisäksi ne voivat ylikuormittaa kehoa.

  Suositukset

  Siellä on niin monia urheilijoita ja niin monia mielipiteitä Alphabolista. Aloittelijat puhuvat negatiivisesti rollback-ilmiöstä, eivät edes epäile, että koko pointti on terapiassa, joka on suoritettava kurssin jälkeen. Kokeneina urheilijoina heiltä saadut arvostelut ovat enimmäkseen myönteisiä. Kokeneiden urheilijoiden havaintojen mukaan Alphabol mahdollistaa jopa 10 ja joissakin tapauksissa yli 10 kg lihasmassan kasvattamisen. Mitä muuta urheilijat tarvitsevat?

  Lääkkeen hinta pysyy aina houkuttelevana, varsinkin korkealaatuisena. Tällä hetkellä se on täysin mahdollista Osta Methandienone Amerikassa kohtuulliseen hintaan ja toimituksella. Ottamalla yhteyttä Verkossa-urheilufarmakologiaan voit ostaa Ostosta Steroidit-, peptidi- ja muita urheilutuotteita edulliseen hintaan.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Add Review

  Add Review

  Be the first to review “Alphabol”

  Related Products