Purchase OxanPrime | Buy Anavar Online at steroids.clickPurchase OxanPrime | Kaufen Anavar Online at kaufen-steroide.comKøb OxanPrime | Køb Anavar Online at steroiderkobe.comComprar OxanPrime | Comprar Anavar Online at compradeesteroides.comAchat OxanPrime | Acheter Anavar Online at steroidesacheter.comKopen OxanPrime | Kopen Anavar Online at steroiden-kopen.comKjøp OxanPrime | Kjøpe Anavar På nett at steroiderkjope.comAcquisto OxanPrime | Compra Anavar Online at steroidiComprae.comCompra OxanPrime | Comprar Anavar Online at esteroides-comprar.comKöp OxanPrime | Köp Anavar Online at steroiderkopa.comOxanPrimeを購入する|Anavarを購入する suteroidoten.comでオンラインで。

  Steroidit myymälä

  OxanPrime-10mg-steroidejaostaa.com

  OxanPrime

  50.96

  Valmistaja: Eminence Labs
  Aine: Anavar
  Paketti: 10mg (50 pillereitä)

  Varasto loppu

  tuotetunnus (SKU) 503 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

  Kuvaus

  OxanPrime

  Valmistaja – Eminence Labs

  Vapautusmuoto – 50 tablettia, 10mg per pilleri

  Vaikuttava aine – Oksandroloni (Anavar)

  OxanPrime on tunnetun lääkeyhtiön Eminence Labsin tuote , jolla on yksi johtavista urheilulääkemarkkinoilla. Se perustuu aineeseen Oxandrolone.

  Työkalu on kehitetty yksinomaan HIV:n hoitoon. Kuitenkin myöhemmin urheilijat alkoivat käyttää sitä aktiivisesti. Enimmäkseen kehonrakentajia. OxanPrimella on suuri kysyntä Amerikassa. Sitä käyttävät sekä miehet että naiset. Lisäksi sitä käytetään lääketieteessä lasten hoitoon.

  Lääkkeen edut

  Pohjimmiltaan OxanPrime on edistynyt dihydrotestosteroni. Sillä on suuri anabolinen aktiivisuus, joka on 4 kertaa suurempi kuin tavallisella testosteronilla. Samaan aikaan sen androgeeninen aktiivisuus on alhaisempi, ja se on noin neljännes testosteronista.

  Lihaksen kasvattamiskursseilla OxanPrimea ei käytetä melkein koskaan. Sillä on muita positiivisia ominaisuuksia ja vaikutuksia, jotka ovat tärkeitä ammattiurheilijoille. Saatavuuden lisäksi tämän tuotemerkin Oxandrolone erottuu seuraavista vaikutuksista:

  • Lisääntynyt voima ja lihaskestävyys;
  • Pitkäkestoisten rasvanpolttovaikutusten luominen ;
  • Piirustus lihasten määritelmästä;
  • Kasvuhormonin tuotannon lisästimulointi.

  OxanPrimen käyttötavat

  Lääkettä voivat käyttää sekä miehet että naiset. Annostusta ja kurssin kestoa koskevia ohjeita tulee kuitenkin noudattaa tarkasti. Sinun pitäisi aloittaa sen ottaminen 20 mg:sta päivässä. Viikon sisällä annos nostetaan työnormiin, joka on enintään 80 mg päivässä. Kurssin kesto voi olla jopa 8 viikkoa.

  Naaraille suositellaan paljon pienempiä annoksia. Enintään 10-20 mg päivässä.

  Mahdolliset sivuvaikutukset

  Eminence Labsin oksandrolonia pidetään turvallisimpana anabolisena aineena. Tämän todistaa se, että naisurheilijat voivat käyttää sitä. Lääkkeen annosta on kuitenkin edelleen seurattava.

  Estrogeenisiä sivuvaikutuksia ei käytännössä ilmene, koska aine estää aromatisaatiota. Lääkettä käytettäessä gynekomastian ja nesteen kertymisen ilmaantuminen kehossa on epätodennäköistä.

  Jos annostusta rikotaan ja steroidien käytön kesto ylitetään , voidaan havaita seuraavia sivuvaikutuksia:

  • Kohonnut verenpaine. Se havaitaan, kun lääkkeen annos ylittyy merkittävästi;
  • Ruoansulatuskanavan negatiivinen reaktio – pahoinvointi ja vatsakipu. Saattaa esiintyä yliherkkyydessä tuotteen komponenteille. Se ilmenee myös itsenäisenä, kohtuuttomana lääkkeen annoksen lisäyksenä.

  Yhdistelmät muiden AAS:ien kanssa

  OxanPrimella on hyvä vaikutus yhdistettynä muihin samanvaikutteisiin lääkkeisiin. Sitä käytetään usein Steroiditin kanssa, joilla on korkea androgeeninen aktiivisuus. Niiden joukossa ovat Testosteroni , Primobolan ja Sustanon . Yhdistelmää ei käytetä vain tehon parantamiseen, vaan myös mahdollisten sivuvaikutusten pysäyttämiseen.

  OxanPrime-arvostelut

  Suurin osa urheilijoista puhuu positiivisesti OxanPrimesta. Ne korostavat sivuvaikutusten minimaalista todennäköisyyttä ja erinomaisia ​​tuloksia kurssin päätyttyä. Myös lihaskuvion parantaminen ja kestävyyden lisääminen.

  Negatiivisten tekijöiden joukossa on lääkkeen hinta. aloitteleville urheilijoille, se on liian korkea.

  Osta Steroidit Suomesta Verkossa-myymälästämme . Aloita kauniin vartalosi rakentaminen!

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Add Review

  Add Review

  Be the first to review “OxanPrime”

  Related Products