Buy Astralean Clenbuterol Online at steroids.click | Anabolic Steroids USAKaufen Astralean Clenbuterol Online at kaufen-steroide.com | Anabole Steroide DeutschlandKøb Astralean Clenbuterol Online at steroiderkobe.com | Anabolske Steroider DanmarkComprar Astralean Clenbuterol Online at compradeesteroides.com | Esteroides anabólicos EspañaAcheter Astralean Clenbuterol Online at steroidesacheter.com | Stéroïdes anabolisants FranceKopen Astralean Clenbuterol Online at steroiden-kopen.com | Anabolic Steroïden NederlandKjøpe Astralean Clenbuterol På nett at steroiderkjope.com | Anabole Steroider NorgeCompra Astralean Clenbuterol Online at steroidiComprae.com | Steroidi anabolizzanti ItaliaComprar Astralean Clenbuterol Online at esteroides-comprar.com | Esteróides anabolizantes PortugalKöp Astralean Clenbuterol Online at steroiderkopa.com | Anabola steroider SverigeClenbuterol 買う Brasilien | Astralean オンライン ver買う

  Steroidit myymälä

  astralean-steroids-click

  Astralean

  20.93

  Valmistaja: Alpha Pharma
  Aine: Klenbuteroli
  Paketti: 40mcg (50 pillereitä)

  tuotetunnus (SKU) 567 Osastot: , Avainsana tuotteelle

  Kuvaus

  Asiakkaidemme vastaanottamat kuvat Astraleanista:

  Astralean

  Valmistaja – Alpha Pharma

  Pakkaustyyppi – 50 tablettia, 40 mcg per tabletti

  Vaikuttava aine – klenbuteroli

  Kehonrakennuksessa käytetään usein pelkästään lääkinnällisiä lääkkeitä urheilutarkoituksiin ja niillä on parempi vaikutus kuin tavanomaisilla keinoilla . Klenbuteroli on yksi kirkkaimmista esimerkeistä, koska sitä käytettiin osoitteessa astman hoidossa ja nyt sitä käytetään osoitteessa aktiivinen rasvanpoltto ja kestävyyden parantaminen harjoituksissa.

  Fakta: Syön jälkeen kaikki koostumuksen aineet alkavat kuluttaa rasvakertymiä energianlähteenä hiilihydraattien sijaan. Tämä laskee painoa ja kuivattaa lihaksia.

  Edut

  Tällä Alpha Pharman lääkkeellä on seuraavat ominaisuudet:

  1. Aineenvaihdunta kiihtyy 20-30 %.
  2. Vähentää rasvan kertymisen riskiä lääkkeen annon aikana.
  3. Stimuloi hormonijärjestelmää, joka osallistuu rasvanpolttoon.
  4. Lihakset pääsevät eroon liiallisesta rasvasta ja muuttuvat selkeämmiksi.

  Mutta nämä ominaisuudet ilmenevät täysin vain tiukan ruokavalion, harjoittelun ja hyvien nukkumisaikataulujen yhteydessä.

  Internetissä on paljon väärää tietoa anabolisista vaikutuksista. Tämä myytti on ilmestynyt, koska eläimillä tehtiin kokeita suurilla annoksilla (jopa 1 000 mikrogrammaa). Tällainen annos on tappava ihmiselle, kun taas suositeltu annos ei aiheuta anabolista vaikutusta.

  Sivuvaikutukset

  Tämä lääke kuuluu turvallisimpiin tehostajissa käytettyihin lääkkeisiin, mutta sillä on silti joitain sivuvaikutuksia:

  1. Pahoinvointi.
  2. Sydämen rytmin kiihdytykset.
  3. Ripuli.
  4. Kohonnut verenpaine.
  5. Univaikeudet.
  6. Lisääntynyt hikoilu.
  7. Ahdistus.
  8. Kouristukset, joskus vilunväristykset.

  Mutta yleensä joitain näistä saantiin liittyvistä ongelmista voidaan hoitaa yksilöllisesti ja joissakin tapauksissa lisäkeinojen avulla. On tärkeää noudattaa suositeltua annosta, ottaa oikeat lääkkeet, annostukset ja pitää ruokavalio aina oikeana ja ravitsevana.

  Vinkki: Jos rasvanpoltto on päätavoite ja jos haluat saavuttaa muita tuloksia syklin sisällä, suosittelemme Steroiditin käyttöä klenbuterolin rinnalla .

  Suositukset osoitteessa käytä

  Lääkettä valmistetaan pillereitä muodossa, joten se otetaan vain suun kautta. parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi suositellaan seuraavaa mallia:

  • Ota 20 mcg 1. päivänä , 40 mcg 2., 60 mcg 3., 80 mcg 4. ja lisää 1 mg ketotifeenia, 100 mcg ja 1 mg ketotifeenia 5. päivänä , 120 mcg ketotifen on 1-2 mg 6. havainnoista riippuen;
  • Keskimääräinen paras annos on urheilijat – 40-120mcg per päivä;
  • Jakson enimmäiskestot ovat enintään kuukausi, ja tämä on vain kokeneimmille urheilijoille, on aloittelijat-keskitason urheilijat, 21 päivän tulisi olla syklin enimmäispituus, jotta reseptorisi eivät sulje kokonaan tätä lääkettä.

  Jos olet tyytyväinen tuloksiin, voit lopettaa 80 mikrogrammaa päivässä ja kestää vähintään kolme viikkoa ennen seuraavan klenbuterolin syklin aloittamista.

  Asiantuntijan suositukset: Ketotifeenia käytetään, koska reseptorien alasäätely tapahtuu vain 2 viikon kuluttua sen käytöstä ja suorituskyky heikkenee. Jos vältät tämän, käytä tätä lääkettä lisäyksenä, minkä lisäksi se mahdollistaa sivuvaikutusten minimoimisen.

  Palaute

  Viime aikoina klenbuterolista on tullut erittäin suosittu paitsi kehonrakentajien, myös kuntosalilla käyvien amatöörien keskuudessa. Kaikki väittävät, että sen käyttö on erittäin tehokasta (tietysti, jos pidät ruokavalion hyvänä ja liikut aktiivisesti). Se on edullinen ja sillä on paljon etuja ja minimaalisia sivuvaikutuksia. Siksi tätä lääkettä pidetään parhaana aineena, joka poistaa rasvakertymiä kehosta.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Add Review

  Add Review

  Be the first to review “Astralean”

  Related Products