Altamofen 10 for Sale | Buy Alpha Pharma Steroids USAAltamofen 10 zu verkaufen | Kaufen Alpha Pharma Steroids DeutschlandAltamofen 10 til salg | Køb Alpha Pharma Steroids DanmarkAltamofen 10 en venta | Comprar Alpha Pharma Esteroides EspañaAltamofen 10 pour la vente | Acheter Alpha Pharma Stéroïdes FranceAltamofen 10 te koop | Kopen Alpha Pharma Steroïden NederlandAltamofen 10 til salgs | Kjøpe Alpha Pharma Steroids NorgeAltamofen 10 per la vendita | Compra Alpha Pharma Steroids ItaliaAltamofen 10 para venda | Comprar Alpha Pharma Steroids PortugalAltamofen 10 till salu | Köp Alpha Pharma Steroider Sverigeアルタモフェンを10個まで購入|アルファファーマステロイドeジャパン

  Steroidit myymälä

  Altamofen-10mg-steroidejaostaa.com

  Altamofen 10

  12.74

  Valmistaja: Alpha Pharma
  Aine: Nolvadex
  Paketti: 10mg (50 pillereitä)

  Varasto loppu

  tuotetunnus (SKU) 563 Osastot: , Avainsana tuotteelle

  Kuvaus

  Altamofeeni 10

  Valmistaja – Alpha Pharma

  Vapautusmuoto – 50 tablettia, 10 mg

  Vaikuttava aine – tamoksifeeni

  Suosituin lääke on kurssin jälkeinen hoito tähän päivään asti, on kuuluisa Altamofen 10 (tamoksifeeni) tunnetulta lääkeyhtiöltä Alpha Pharma . Tällä hetkellä tämä on yksi markkinoiden edullisimmista ja samalla tehokkaimmista antiestrogeeni-SARM-lääkkeistä. Altamofeeni 10 on kemiallisen rakenteensa mukaan trifenyylietyleeni eli heikko estrogeeni, joka estää estrogeenireseptorien tuottavuutta. Tamoksifeenia Kehonrakennuksessa käytetään sekä PCT:tä (Post Cycle Therapy) että steroidikursseilla, jotka perustuvat anabolisiin lääkkeisiin, joilla on heikko progestiinivaikutus ja vahva estrogeeninen vaikutus.

  Altamofen 10:n ominaisuudet:

  • Edulliseen hintaan;
  • Korkea biologinen aktiivisuus (paljon korkeampi kuin Clomidilla);
  • Toimii voimakkaana antiestrogeenina, joka estää reseptoreita;
  • Voi tukahduttaa monia sivuvaikutuksia alkuvaiheessa, mukaan lukien gynekomastia;
  • Nopea vaikutus, joka on havaittavissa yhden päivän lääkkeen ottamisen jälkeen;
  • Voidaan käyttää kurssin aikana sekä PCT:n aikana;
  • Alentaa kolesterolitasoa (matatiheyksiset lipoproteiinit).

  Mikä Altamofen 10 on?

  Tamoksifeeni (Altamofen 10) on estrogeenin kaltainen lääke, joka ei alenna naishormonien tasoa, mutta estää niiden toiminnan estämällä estrogeenireseptorin ottoa koko kehossa. Tämän tosiasian avulla voit käsitellä nopeasti ja tehokkaasti mahdollisia sivuvaikutuksia, jotka liittyvät naishormonin estrogeenin lisääntyneeseen tasoon.

  Kuten tiedät, millä tahansa Anaboliset steroiditin kurssilla oman testosteronin taso laskee dramaattisesti, mutta samalla sen kokonaismäärä veressä on korkea johdonmukaisten injektioiden ansiosta. Elimistö näkee tämän korkean testosteronin hätätilanteena, jonka seurauksena se nostaa naishormonien tasoa muuntamalla ne testosteronista estrogeeniksi Tilaassa niiden tasaamiseksi, sillä järjestelmä pyrkii aina hormonitasapainoon.

  Steroidit-hoidon päätyttyä testosteroni laskee nopeasti lääkkeiden lopettamisen vuoksi ja estrogeenien määrä pysyy edelleen korkeana. Tilaalla lihasmassan romahtamisen ja muiden kielteisten vaikutusten välttämiseksi tulee naishormonien kohonneiden tasojen vaikutus estää mahdollisimman pian. Täällä Altamofen 10 tulee peliin.

  Tämä on yleinen järjestelmä, joka kuuluu melkein kaikkiin steroidikursseihin. Siksi on erittäin suositeltavaa, että ostat Osta Altamofen 10 -kurssin, johon osallistui Steroidit that aromatize. Siitä voi olla hyötyä sekä PCT:ssä että itse kurssilla tilanteessa, jossa naishormonit ylittävät normaalirajansa ja alkavat estää lihasmassan kasvua. Yleensä näin tapahtuu, kun lääkkeitä yhdistetään väärin tai niitä otetaan suurempina annoksina tai pidempään.

  Miten Altamofenia otetaan 10

  Useimmissa tapauksissa 20-40mg riittää kurssin jälkeiseen hoitoon: yksi tabletti aamulla ja yksi illalla. Jos 20 mg tamoksifeenia riittää sinulle, käytä sitä illalla ennen nukkumaanmenoa. Gynekomastian estämiseksi suoraan kurssin aikana voit käyttää samanlaisia ​​annoksia. Yhdessä Provironin kanssa 20 mg tamoksifeenia pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi estrogeenisten oireiden vähentämiseen. On suositeltavaa, että ostat Tamoxifenin etukäteen, koska kurssin aikana mahdollisen gynekomastian ensimmäisten merkkien ilmetessä sinun on välittömästi aloitettava tämän lääkkeen käyttö Tilaassa mahdollisen ongelman poistamiseksi ilman näitä negatiivisia seurauksia. Mitä enemmän gynekomastia kehittyy (rintakudoksen turvotus), sitä suurempi on mahdollisuus, että se ei häviä helposti.

  PCT (Post Cycle Therapy) tamoksifeenin kanssa ei saisi olla pidempi kuin kolme-neljä viikkoa. Jos syklin sisällä käytetään progestiinilääkkeitä, kuten trenbolonia tai pääasiassa dekaa (nandroloni dekanoaatti), tamoksifeeni tulee tehottomaksi ja se tulisi korvata kabergoliinilla (Caber), joka on progestiinilääkkeitä.

  Altamofen 10:n sivuvaikutukset

  Muista, että tamoksifeeni on naishormonin johdannainen. Sen suuri määrä voi aiheuttaa useita epämiellyttäviä sivuvaikutuksia, mukaan lukien jälleen “gyno” tai liiallinen vedenpidätys. Tamoksifeeni ei voi korvata kaikkia osoitteessa olevia lääkkeitä PCT, kuten Proviron tai gonadotropiinit tai joissakin tapauksissa Clomid, jota käytetään nostamaan naishormonia, kun se on liian alhainen. Varsinainen anti-estrogeenilääke on Arimidex, ja sitä käytetään äärimmäisissä tapauksissa, joissa estrogeenitasot ovat korkeat, koska tämä estää täysin testosteronin muuntamisen estrogeeniksi syklin sisällä sen sijaan, että se vain estäisi reseptoreita estrogeenien ottamisesta, kuten tamoksifeeni. Mutta jos Arimidex tai sen analogi Anastrozolejoita käytetään PCT:ssä, tämä voi tukahduttaa estrogeenin saannin kokonaan, ja tämä voi olla yhtä huono kuin tämän hormonin korkeat tasot, koska toipumisvaiheessa tarvitset vähäisiä estrogeenitasoja, jotta voit edistää testosteronin nousua uudelleen ja tämä auttaa myös estämään lihasten menetystä.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Add Review

  Add Review

  Be the first to review “Altamofen 10”

  Related Products